Aktivitet

Webinar med Flex Applications

Flex Applications

Frukost

2020-10-09

08:00 - 08:45

2020-10-08 16:00

Online

Du kommer dagarna innan få en länk som du loggar in via.

Upptäck fördelarna med personalsystemet i fickan!

Vill du slippa tidsödande administration och få mer tid över till det du verkligen vill göra? Vi berättar om fördelarna med ett komplett och webbaserat personalsystem – enkelt och smidigt i fickan.

Ökande konkurrens och effektivitetskrav får allt fler verksamheter att se sig om efter smarta digitala lösningar som omvandlar tidskrävande manuella rutiner till smarta automatiserade flöden – det gäller inte minst företagets HR-arbete. I detta seminarium med Niclas Israelsson & Greger Bussler från HR-systemleverantören Flex Applications kommer fokus att ligga på fördelarna med en digital helhetslösning för hela HR-flödet.

Vi tittar närmare på frågor som:
Hur mycket tid kan ett webbaserat personalsystem frigöra för företaget?
På vilket sätt är det en kostnadseffektiv lösning?
Vilka andra konkurrensfördelar finns det?
En app för tidrapporter, reseräkningar och scheman – varför ska man satsa på det?

Vi tar också en närmare titt på hur en digital dashboard, integrerad i personalsystemet, stödjer företagets strategiska HR-arbete genom möjligheten att ta fram data gällande sjukfrånvaro, personalomsättning och andra viktiga nyckeltal med några enkla knapptryck.

Välkommen till en inspirerande morgon med oss på Flex Applications!
Flex Applications grundades i Örebro 1990 och är en av få aktörer på marknaden som kan erbjuda ett komplett webbaserat personalsystem som täcker in hela flödet – från registrering av tidrapporter och reseräkningar till färdig lönespecifikation. I kundstocken ingår över 7 000 företag, organisationer och lönecenter, däribland Apollo, Lindex och Svenska Kyrkan.