Aktivitet

Frukostwebinarium med Mgruppen

Mgruppen

Frukost

2021-03-19

08:00 - 08:45

2021-03-18 16:00

online

online

Chefskapets utmaningar och hur du möter dem!

Vad gör vår omvärld med chefsrollen i takt med att förändring, komplexitet och distansarbete numer är vardagsmat? Under detta frukostseminarium undersöker vi chefens många olika utmaningar och kommer tillsammans rita upp en karta över vad du som chef behöver för att stå stadigt i rollen.

Möt utmaningarna
Är du ny som chef, eller har varit chef ett tag? Har du gått från att vara specialist till att bli chef? Då kommer det här vara ett webinarium för dig.

För när du tagit steget till att bli formell chef kommer du stå inför nya uppgifter och framför allt utmaningar. Du kommer behöva anpassa ditt ledarskap och kommunikation efter dina medarbetares uppgifter och kompetens. Du kommer arbeta med feedback, hantera konflikter, jobba med ditt team... Ja, listan kan göras lång.

Därför kommer vi gå igenom de vanligaste frågeställningarna och utmaningar som vi möter hos våra nya chefer på utbildning.
• Vad gör vår omvärld med chefsrollen när vi lever med förändring, komplexitet och distansarbete?
• Vilka utmaningar möter du när du går från att vara specialist till att leda andra så de kan utföra uppgifter och uppdrag?
• Vad behöver du tänka på för att få möjlighet att vara ledare och chef?
• Vad är egentligen skillnaden mellan en chef och en ledare?
• Är det dags att förkovra dig?

Tillsammans kommer vi undersöka dessa ledarskapsutmaningar (och glädjen) i att vara just chef.

Varmt välkommen online!